Welkom bij Blessful Beauty

Huidverbeterende behandelingen

Firming Peptide facial

Duur: 40 MIN | Prijs: 70 EURO

Het Firming Peptide Mask is een anti-aging facial die de huid onmiddellijk lift, verstrakt en verstevigt. Daarnaast is het ook de ideale detox om een vermoeide huid te doen herleven. Het verdroogt als het ware op de huid wat het de bijnaam ‘slangenmasker’ oplevert en creëert zo een hoge druk die de microcirculatie stimuleert. Het bloed wordt dus naar boven gestuwd, met een instant boost als gevolg.

Huidverbeterende behandelingen

Oxygen RX Facial

Duur: 30 MIN | Prijs: 99 EURO

Laat je huid letterlijk herademen!
Met de Oxygen Rx behandeling van Circadia kan er op een snelle en pijnloze manier een ideale hoeveelheid zuurstof worden toegevoegd aan de huid om de collageen-productie te stimuleren. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ze uiterst doeltreffend is voor acne en een vette huid. Opklarende en vaatvernauwende eigenschappen werken dan weer kalmerend bij spatadertjes en rosacea.
We hebben het altijd al geweten: Oxygen is van levensbelang!

Video afspelen

Huidverbeterende behandelingen

Chocolate & Champagne Facial

Duur: 45 MIN | Prijs: 120 EURO

Verwen uw zintuigen met het aroma van zoete chocolade terwijl de natuurlijke antioxidanten en voedende elementen van rauw cacaopoeder bescherming bieden en de genezing bevorderen voor elk huidtype. De zachte exfoliatie van natuurlijke papaja- en ananas enzymen zal de huid effectief polijsten en voorbereiden op de revitaliserende zuurstofbehandeling. Ontspan terwijl het bruisen van pure zuurstof de circulatie stimuleert, de celvernieuwing stimuleert en de huid gehydrateerd en gerevitaliseerd achterlaat.

Combi behandeling van Oxygen RX & Enzymen

Huidverbeterende behandelingen

Peeling

Duur: 45 MIN | Prijs: 100 EURO

Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd en geregenereerd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger met de leeftijd. Als gevolg hiervan hopen zich dode cellen op het huidoppervlak op, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals: verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

Mesoestetic® biedt oplossingen die de huidvernieuwing versnellen dankzij de aanwezigheid in hun formule van exfoliërende ingrediënten in specifieke concentraties, die het mogelijk maken om de huid te vernieuwen om onvolkomenheden te verminderen, de textuur te verfijnen en de helderheid en uitstraling te verbeteren.

facial peeling mask applying

Huidverbeterende behandelingen

Microneedling

Duur: 50 MIN | Prijs: 125 EURO

M.pen [pro] is de nieuwste Microneedling pen die is ontwikkeld om spectaculaire resultaten veilig en effectief te bereiken.

Microneedling is een effectieve manier om de huid te vernieuwen zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd word. Bij deze behandeling worden er duizenden microkanalen gemaakt. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut en komen er groeifactoren vrij in het bindweefsel, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor (acne) littekens, fijne lijntjes en grove poriën minimaliseren.

Huidverbeterende behandelingen

SwichTM

Duur: 60 MIN | Prijs: 140 EURO

Doet jouw behandeling niet wat ze moet doen? Dan is het tijd om te SWiCH-en!

Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren.

 • Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken
 • Minder invasief dan traditionele peelings
 • Mag maandelijks herhaald worden zonder risico
 • Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen
 • Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings

Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werken

Video afspelen
Video afspelen

Huidverbeterende behandelingen

Anti- Age Element

Duur: 90 MIN | Prijs: 130 EURO

NEW NEW NEW

Mesoestetic Age Element Anti-aging Facial is een nieuwe exclusieve uitgebreide anti-aging behandeling van Mesoestetic die perfect aansluit op ons programma ‘mooier ouder worden’.

Een gepersionaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op de huidconditie of huidprobleem door middel van de boosters en maskers. Met de Natural Face Lifting massage geven we een intensieve liftende massage van het bindweefsel.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wil werken op de anti-aging om het huidverouderingsproces te vertragen en de huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden.

Eerst gaan we kijken wat de noden van de huid is. We analyseren de huid met onze huidanalyse toestel. Nadien stellen we een diagnose doormiddel van de Anti-Age Element Programma.

Het doel is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden. Mesoestetic doet dit met het Meso Age Element System door:

 • een proteïne (eiwit) te activeren dat zorgt voor een langere levensduur van de huidcellen
 • de celactiviteit verbeteren
 • het DNA van de huidcellen te beschermen
 • het neutraliseren van giftige stoffen

Tijdens deze behandeling maken we een keuze uit 4 boosters en kijken we welke het beste bij jouw huid past en wat ook de diagnose zegt van de huidanalyse. De 4 boosters waaruit we kunnen kiezen zijn:

 • Age Element Ant-wrinkle Booster: reduceert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid zachter en gladder
 • Age Element Redensifying Booster: werkt op de versteviging van de huid
 • Age Element Firming Booster: heeft een liftende werking op de huid
 • Age Element Brightening Booster: maakt de huidskleur egaler

Tijdens de behandeling maken we een keuze uit 2 maskers om de behandeling af te kunnen sluiten:

 • Age Element Crystal Fiber Mask: een vliesmasker met hyaluronzuur en peptides dat een hydraterende en verzorgende werking heeft
 • Age Element Instant Firming Mask: een algenmasker dat een vochtbindende werking heeft

Huidverbeterende behandelingen

COSMELAN

Prijs: 720 EURO

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor pigmentvlekken en het is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.  Het is een hele intensieve behandeling maar we behalen hiermee wel hele goede resultaten.

Het is een compleet behandeltraject van 6 maanden met het bekende Cosmelan 1 masker.

 • iedereen die last heeft van pigmentvlekken
 • melasma (zwangerschapsmasker)
 • acne littekens (bruine vlekjes die ontstaan zijn na acne)
 • Pigmentvlekken

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken van pigmentvlekken, het is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Het ontstaan van pigmentvlekken kan verschillende oorzaken hebben en zijn vaak moeilijk te behandelen. Met de Cosmelan pigmentbehandeling behalen we hele mooie resultaten.

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een Cosmelan masker 1 + Cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. We brengen we het Cosmelan 1 masker aan in onze kliniek. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur hangt af van je huid). Daarna verwijder je het masker zelf thuis. Indien je wenst kunnen wij je hierin begeleiden door met elkaar te videobellen.  Hierna ga je de huid geruime tijd thuis nabehandelen met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten. Hierover krijg je van ons advies hoe het allemaal in zijn werk gaat.

De Cosmelan behandeling is een intensieve behandeling en heeft de benodigde voorbereiding nodig. Het gaat als volgt in zijn werk:

 1. we starten met een huidscan + intake
 2. hierna ga je 2 weken aan de slag met de geadviseerde producten
 3. na 2 weken krijg je een voorbereidende peeling behandeling
 4. na 2 tot 4 weken krijg je het Cosmelan 1 masker, dit brengen wij aan bij Blessful Beauty in de kliniek en je haalt het er thuis af na de afgesproken tijd.

na 4 weken (of eerder indien dit nodig is) kom je bij ons op controle gedurende een half jaar blijf je de huid behandelen thuis met de geadviseerde producten inclusief Cosmelan 2 creme

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden, dit kan enige tijd duren! Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen. Dit gaan we natuurlijk ook allemaal uitleggen in onze kliniek.

Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken en je volledig aan de advies te houden.

 1. Hydracream Fusion (reiniger)
 2. Cosmelan 2 (depigmentation cream)
 3. Melan Recovery (verzachtende en kalmerende dag/nacht crème)
 4. Melan 130 Pigment Control (getinte dagverzorging met een hoge UVA-UVB bescherming)
 1. Het totale behandeltraject kost € 720,00 en bij ons is het mogelijk om dit bedrag in 3 delen te betalen.  In dit bedrag zijn alle behandelingen en diverse thuisproducten inbegrepen.