Welkom bij Blessful Beauty

Lichaamsbehandelingen

Bacial Treatment

Duur: 50 MIN | Prijs: 90 EURO

Een “Bacial” is een huidbehandeling speciaal voor uw rug; ook wel bekend als een Back Facial. Bij een Back Facial worden veel van dezelfde technieken gebruikt als bij een gezichtsbehandeling. Bacials gericht op specifieke huidtypes of problemen zoals verstopte poriën en acne op de rug.

Hoewel een Back Facial voor sommigen misschien een beetje gek klinkt, kan deze behandeling heel heilzaam zijn. Omdat de rug niet gemakkelijk te bereiken is, kunnen wij u helpen met het verminderen van verstopte poriën, een droge huid en andere irriterende aandoeningen.

Een Back Facial begint met een diepe stoombeurt die de poriën moet openen en de huid zachter moet maken. Onze schoonheidsspecialiste zal verschillende behandelingen toepassen, zoals een scrub om de dode huid van de rug te verwijderen, gevolgd door extracties op verstopte poriën. Na een dieptereiniging en extracties wordt de rug bedekt met een rijk hydraterend masker en gevolgd door een ontspannende massage om de spanning in uw rug los te laten.

 

Afhankelijk van uw huidtype en probleemgebieden zal onze schoonheidsspecialiste de juiste producten en behandeling voor uw rug bepalen. Een Bacial is weldadig voor iedereen! Wij verzorgen de droge en overbelaste huid tot de huid met acne.

Lichaamsbehandelingen

Body Contouring

Duur: 35 MIN | Prijs: 50 EURO

Ontmoet ons nieuw apparaat!

Met de nieuwste 5G apparaat focussen we ons op plaatselijk vet verbranden en cellulitis. Door de trillingen (Hoge frequentie) verstevigen we de huid, zorgen we voor plaatselijk vetverbranding en genezen/voorkomen we cellulitis. Onze G5 apparaat helpt bij de volgende problemen:

  • Bij een sinaasappelhuid
  • Als je plaatselijk wilt afvallen
  • Bij een verslapte huid
  • Slechte doorbloeding van de huid

De G5 behandeling is een krachtige, effectieve manier maar is volledig PIJNLOOS! Na de behandeling kan de huid er rood uit zien en warm aanvoelen. Wij raden 6-8 behandelingen aan omdat je vanaf de 6de sessie effectief resultaat ziet.

Lichaamsbehandelingen

Meso Hair Therapy

Duur: 60 MIN | Prijs: 125 EURO

Meso Hair Therapy is een behandeling die ingezet kan worden tegen haaruitval, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt en de groei van nieuwe haartjes gestimuleerd wordt. De behandeling wordt uitgevoerd doormiddel van een dermapen (Microneedling). M.pen [pro] is de nieuwste Microneedling pen die is ontwikkeld om spectaculaire resultaten veilig en effectief te bereiken.

Bij deze behandeling worden er duizenden microkanalen gemaakt. Door deze prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut en komen er groeifactoren vrij in het bindweefsel, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De celdeling krijgt een enorme boost door de cocktails die tijdens de behandeling worden gebruikt.