Welkom bij Blessful Beauty

Blessful Beauty

Het verhaal achter Blessful Beauty

Ben je het beu om huidproblemen te hebben?
Ook al zo veel potjes geprobeerd en niets dat helpt… of lijkt het alleen maar erger te worden?

Ik begrijp je. Ik heb zelf jaren huidproblemen gehad, en vond nergens de juiste hulp. Dat kan beter, en daarom ging ik zelf aan de slag. Sinds 2015 verdiep ik me in wat een gezonde huid eigenlijk is. Ik volgde verschillende opleidingen en blijf op de hoogte van de laatste technieken en trends in huidverzorging om je optimaal te kunnen helpen.

Het lijkt misschien niet zo, maar er is wel degelijk een oplossing voor élk huidprobleem!

n-vdLr0JqQp5am2onX86EMz-lg - opt

Farah T.

Een prachtige huid bekomen we in verschillende stappen. Een geavanceerd huidanalyse toestel checkt je huid. Op basis van de analyse stel ik een advies op dat je huid kan verbeteren.

Dit advies zet ik om in een betaalbare behandeling met dito producten. Ik werk alleen met merken waarvan ik zeker weet dat ze doeltreffend zijn, zoals Circadia en Mesoestetic.

Jij komt voor mij op de eerste plaats. Vragen voor, tijdens of na de behandeling? Shoot! Je wordt voor gratis en voor niets begeleidt naar je ideale droomhuid!

Ik besef hoe frustrerend het is om je zelfvertrouwen gekelderd te zien omdat je je niet goed in je vel voelt – letterlijk. Laat mij je helpen om ervoor te zorgen dat je straalt!